Nordic Wood Design

Vi hjalp Martin med at finde det helt rigtige udtryk for hans nye virksomhed, Nordic Wood Design, som skaber flotte unika træskåle og andet brugskunst i høj kvalitet.

Udvalgte emner vi har lavet for Nordic Wood Design

Varemærke med stil

Brændestempel

Martin ønskede en måde, hvorpå han kunne give sine produkter et varemærke, som ikke blot skulle være en label eller lign. Det skulle være noget mere eksklusivt.

Derfor foreslog vi ham at få lavet et brændestempel, med hans logo som varemærke, hvilket gav en rigtig god effekt på hans elegante træskåle og brugskunst.
Promovering af produkter

Tryksager

Flyers er en fantastisk måde at promovere sit produkt. De kan laves i alverdens udformninger og størrelser. I Martins tilfælde har vi lavet den helt simpel og eksklusiv, ligesom hans skåle og brugskunst. 

Hans flyers er lavet med øje for detaljen og tryksagerne har fået en eksklusiv efterbehandling med mat vandlak, for at få det helt rigtige udtryk frem.
Vi løser alle opgaver

Tekstil tryk

Profiltøj kan være en rigtig god måde at gøre sig selv synlig, når man færdes rundt i landet. 

Vi har lavet diverse tekstiltryk og leveret tøj til Martin fra Nordic Wood Design, så han er helt klar til at vise sig frem.
Uundgåeligt for forbipasserende

Vejkantsskilt

Har man ikke en butik i en storby med plads til store facadeskilte og pyloner, så må man ty til andre løsninger.

Her kan et vejskilt give rigtig god effekt, da det ikke drukner i mængden af andre skilte. Det giver synlighed for de forbipasserende og en bedre mulighed for forbipasserende at få øjnene op for din virksomhed.
Bred budskabet

Visitkort

Visitkort er et must for erhvervsdrivende, i hvert fald hvis man ønsker at folk skal huske en.

Visitkort er ikke bare et kort med kontakt oplysninger på. Visitkort er oftest det første folk ser inden de ringer til dig, og det giver derfor et førstehåndsindtryk, som gerne skulle afspejle din virksomhed.
Grafisk udarbejdelse

Logo design

Som nystartet manglede Martin fra Nordic Wood Design også et logo design, som gerne skulle afspejle hans kvalitetsbevidste produkter og give et indtryk af godt håndværk og eksklusive træ-udformninger.